Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Telor rebung (omelet met ham en bamboe) recept
Telor rebung (omelet met ham en bamboe) recept

Telor rebung (omelet met ham en bamboe)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de ham in dunne reepjes.
Laat de bamboe uitlekken, bewaar het vocht.
Snij de bamboe in dunne korte reepjes.
Klop de eidooiers met het ei tot een gladde massa.
Voeg hieraan de ma´zena toe met 1 deciliter van het bamboevocht.
Voeg de ketjap, zout en peper toe.
Schep de ham en bamboe door het eimengsel.
Verhit een koekenpan smelt hierin de boter en bak de massa langzaam gaar.
Schep de massa voortdurend naar het midden van de pan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit telor rebung (omelet met ham en bamboe) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven