Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zaterdagmiddag recept recept
Zaterdagmiddag recept recept

Zaterdagmiddag recept


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe in hoge koekenpan 2 lepels olie. Maak de ui schoon en snipper hem fijn. Ui bij de olie doen en even lichtbruin laten bakken. Voeg paprikapoeder toe. Even samen roerend doorbakken. Met de staafmixer even de tomaten in het blik fijn maken. Tomaten bij de ui en paprika voegen en met een deksel er op tegen het spatten. 20 min. zachtjes laten bakken. Als de tomaten wat donker worden er de suiker en het zout bij voegen. Eieren erbij doen en zorgen dat de dooier niet breekt. Als het eiwit gestolt is, zijn ze klaar. (Schep met een lepel wat hete tomatensaus over het ei zodat het wit sneller gaar is) Schep het ei met tomatensaus op een plat bord met wat patatfrietjes en stokbrood.

Allergenen Informatie

Voor dit zaterdagmiddag recept recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven