Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasfondue recept
Kaasfondue recept

Kaasfondue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smeer de pan in met het knoflookteentje. Laat de wijn en de Kirsch in de pan warm worden, tegen het koken aan. Doe alle kaas erbij en roer steeds met de klok mee totdat alle kaas gesmolten. (houten spatel gebruiken). Is de kaasfondue te dun, laat deze dan nog even inkoken. Is de kaasfondue te dik, doe er een klein beetje witte wijn bij. De kaas niet té lang verwarmen, want dan wordt het zo 'rubberachtig'.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kaasfondue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven