Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasfondue recept
Kaasfondue recept

Kaasfondue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de tomaatjes 3 minuten tot de velletjes knappen. Bestrooi ze met iets zout. Snijd de pistoletjes in blokjes. Leg de broodblokjes en tomaatjes op een grote schaal. Bereid de fondue volgens de verpakking en roer er de kruiden door. Warm de fondue goed door, schenk hem in een schaaltje en zet het op de schaal naast het brood en tomaatjes. Prik telkens een tomaatje of broodblokje en doop het in de fondue.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kaasfondue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven