Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zwitserse kaasfondue recept
Zwitserse kaasfondue recept

Zwitserse kaasfondue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf een caquelot in met knoflook, voeg de wijn toe en verhit deze. Voeg de geraspte kaas toe en verhit deze al roerende tot dat er een egale massa ontstaat. Voeg vervolgens de maizena aan de kirsch toe en meng deze met de kaasmassa. Blijf nog 5 minuten roeren en voeg peper naar smaak toe.

Allergenen Informatie

Voor dit zwitserse kaasfondue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven