Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zwitserse Kaasfondue recept
Zwitserse Kaasfondue recept

Zwitserse Kaasfondue


Ingrediënten


Bereidingswijze


De kaas laten raspen bij de kaasboer of in hele kleine blokjes snijden. Met het knoflookteentje de pan inwrijven. De maizena met de wijn aanroeren en in de fonduepan op het fornuis aan de kook brengen. Beetje bij beetje de kaas toevoegen. De citroensap erdoor roeren en al roerende zachtjes laten koken tot er een gladde massa is ontstaan. De Kirsch erdoor roeren en met de kruiden op smaak brengen. In Zwitserland zegt men: Das fleissige Ruhren ist der Schlussel zu einem sicheren Fondue!

Serveersuggesties

Serveertips: Heerlijk met diverse soorten stokbroden, augurken, zilveruitjes, cherrytomaatjes en ananas.

Allergenen Informatie

Voor dit zwitserse kaasfondue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven