Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Franse crepes recept
Franse crepes recept

Franse crepes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Zeef de bloem met het zout. Voeg de olie het ei en het mineraalwater toe en klop tot een glad beslag. Als u zoete crepes wilt bakken voegt u o,5 theelepel vanille essense toe.
Verhit olie of boter in een pannenkoekpan en schud er een lepel beslag in. Draai direct rond zodat de hele pan bedekt is. Schud het overtollige beslag terug in de beslagkom. Bak ze bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit franse crepes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven