Allergie informatie: Gegrilde entrecote,salsa verde
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 entrecotes
- olie om mee te bestrijken
- zout, peper
- 2 boterhammen
- 1 klein teentje knoflook
- 1 klein sjalotje
- 0,5 bosje peterselie
- evt. . . . 2 ansjovisfilets uit blik
- 2 eetlepels witte balsamico of witte azijn
- 2 eetlepels kappertjes
- flinke mespunt mosterd
- 4-5 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels water
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Salsa
Met appels, mierikswortel en citroen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - robancona - Gegrilde varkensmedaillons
Met varkenshaasje, olijfolie en peper uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vlees - louca - Gegrilde sardientjes
Met sardientjes, laurier en zout uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gegrilde entrecote,salsa verde
- Allergieen informatie