Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde entrecote,salsa verde recept
Gegrilde entrecote,salsa verde recept

Gegrilde entrecote,salsa verde


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak eerst de salsa verde. Laat de boterhammen de harde korsten en wrijf het brood fijn tot droog kruim. Pel en snipper knoflook en sjalot zo fijn mogelijk. Hak de peterselieblaadjes en ansjovis. Meng dit alles in een kom met azijn, kappertjes, mosterd, olijfolie en water. Breng op smaak met zout en peper. Verhit een grillpan tot deze gloeiend heet is. Snij het vet van de entrecotes in, bestrooi het vlees met peper en bestrijk het met een beetje olie. Grill de entrecotes , afhankelijk van de dikte in 7 minuten met een mooi grill patroon. Geef de salsa verde bij het vlees.

Serveersuggesties

Neem voor het grillen van entrecotes niet te dunne stukken vlees. Een truckje om het krom trekken tegen te gaan is het volgende: snij het vet op 2-3 plaatsen met een scherp mes in tot aan het vlees. Het vetrandje kan dan krimpen tijdens het grillen zonder het vlees daarmee omhoog te trekken. Bestrooi PAS na het grillen met zout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegrilde entrecote,salsa verde recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven