Allergie informatie: Ajam Bali
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kip van 1200 gram, in stukken
- 3 deciliter water
- 2 stuks fijngesneden ui
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 theelepels sambal trassi
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel koenjit
- 3 eetlepels kemiriepasta
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel ketjap asin
- 1 stuks daon salam
- 0,25 eetlepel citroenrasp
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam bali
- Allergieen informatie