Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam Boemboe Ketjap (pittig gekruide kip) recept
Ajam Boemboe Ketjap (pittig gekruide kip) recept

Ajam Boemboe Ketjap (pittig gekruide kip)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snij deze in fijne blokjes.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de citroen schoon en rasp de helft van de schil pers de citroen verder uit.
Maak de djahe schoon en rasp deze fijn.
Maak de laos schoon en rasp deze fijn.
Wrijf de ingrediŽnten voor de boemboe fijn in een vijzel tot een homogene kruidenpasta.
Laat de kruidenpasta minstens een 1 uur rusten.

Wrijf de kippenpoten met kerrie en paprika poeder, zout en peper in.
Bak de kippenpoten in ongeveer 25 minuten zachtjes gaar en bruin.

Voeg de kruidenpasta toe aan de kippenpoten en laat het geheel nog een keer warm worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ajam boemboe ketjap (pittig gekruide kip) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven