Allergie informatie: Ajam Kari Debal (zure hete kip)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 hele, verse kip (ca. 1,25 kilo)
- 2 eetlepels sojasaus
- 125 milliliter olie
- 2 middelgrote uien
- 3 theelepels zout
- 500 milliliter water
- 3 aardappels, ca 350 gram
- 4 eetlepels azijn
- 4 theelepels bruine mosterdzaadjes
- 4 grote gedroogde rode chilipepers
- 16 sjalotten
- 6 teentjes knoflook
- 6 theelepels gemberwortel
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam kari debal (zure hete kip)
- Allergieen informatie