Allergie informatie: Ajam kering (hete kip)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfilet
- 4 grote rode lomboks
- 2 rawits
- 2 eetlepels olie
- 2 eetlepels maïzena
- 2 eetlepels ketjap asin
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel grove peper
- 3 teentjes knoflook
- 1 theelepel djahe
- 2 lente-uitjes
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam kering (hete kip)
- Allergieen informatie