Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam Pedis (zeer hete kip) recept
Ajam Pedis (zeer hete kip) recept

Ajam Pedis (zeer hete kip)


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Laat in de wok de olie goed heet worden en frituur hierin de stukken kip mooi bruin.
Nadat de kipstukken bruin zijn geworden, uit de olie halen en eventjes neer leggen op een stukje keukenpapier zodat de olie uit de kip trekt.
Snijd de uien en knoflook fijn en fruit deze in slaolie glazig.
Snijd de lomboks in kleine ringetjes
Voeg de lomboks met de overige kruiden blaadjes salam, laos, sambal etc. toe en fruit ze even mee.

Doe dan de stukken gebakken kip erbij.
Los de assem op in water en voeg dit ook toe samen met de tomatenpuree.
Laat het geheel ongeveer een half uurtje op een heel klein vuurtje prutellen, totdat de kip gaar is.

Serveersuggesties

Verwijder voor het opdienen de blaadjes en de laos schijfjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ajam pedis (zeer hete kip) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven