Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam Smoor (kippen stoofschotel) recept
Ajam Smoor (kippen stoofschotel) recept

Ajam Smoor (kippen stoofschotel)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie en roomboter in een pan met dikke bodem en bak daarin de blokjes kip bruin en gaar.
Haal de blokjes er dan met een schuimspaan uit en zet even apart.
In het overgebleven vet de uien, knoflook, lombok en nasigroentes aanfruiten.
Dan het kopje bouillon er bij en de ketjap, ketchup, azijn, limoensap, bruine suiker, pindakaas en kruiden er bij doen en goed doorroeren.
Nu de kip er weer bijvoegen en het geheel gaar smoren en sudderen.
Vlak voor het opdienen de taugé er bij, zodat die nog enigszins knapperig blijft.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ajam smoor (kippen stoofschotel) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ajam Smoor (kippen stoofschotel) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk recept, ga ik gebruiken voor mijn verjaardagsbuffet
    Ma-griet gaf dit recept op 2 februari 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven