Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bebek Bali (licht gekruide eend met sojasaus) recept
Bebek Bali (licht gekruide eend met sojasaus) recept

Bebek Bali (licht gekruide eend met sojasaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de eend in stukken.
Wrijf de eend in met zout en bak hem in olie half gaar.
Maak de uien, knoflook, sambal, trassi, koenjit, laos en kemirienoten fijn en voeg dit mengsel aan de eend toe.
Voeg nu het water met de ketjap toe.
Stoof de eend op niet te hoog vuur gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bebek bali (licht gekruide eend met sojasaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven