Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bebek boemboe Bali (eend met Balinese kruiden)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de eend in grove stukken. Wrijf ze in met zout en bak ze op in de olie. Maak een boemboe van ui, knoflook, sambal, koenjit, laos en de kemerinootjes. Voeg de boemboe pas bij de olie als de eend half gaar is. Blus de olie met het water en voeg er de verschillende blaadjes en de ketjap bij. Stoof hier in de eend tot hij gaar is. De totale stooftijd is ongeveer 45 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bebek boemboe bali (eend met balinese kruiden) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven