Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bebek gong pao (pittig gekruide eend) recept
Bebek gong pao (pittig gekruide eend) recept

Bebek gong pao (pittig gekruide eend)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontvel en ontzeen de eend filets en snij deze in kleine blokjes.
Marineer de eend filet met rijst wijn, eiwit en zout en peper.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Schil de gemberwortel en rasp deze fijn.
Snij de Spaanse pepers in de lengte door en verwijder de zaadjes
Meng de ketjap manis, bouillon of water , suiker en sesamolie goed door elkaar.
Verhit wat olie in de wok en schoei het vlees in de hete olie snel dicht tot dat deze van kleur veranderd haal het vlees uit de olie en laat deze goed uitlekken.
Verhit de 4 eetl olie voeg de knoflook, gember en pepers toe en roerbak deze kort aan tot deze begint te kleuren.
Voeg nu ook de ketjap manis, bouillon of water, suiker, sesamolie en de eend filet bij een en roerbak het geheel nog eens goed door.
Voeg als laatste de pinda’s toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bebek gong pao (pittig gekruide eend) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven