Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenkipschotel recept
Boerenkipschotel recept

Boerenkipschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Olie verhitten in een pan met dikke bodem. Kipstukken op matig vuur in porties bakken tot ze mooi bruin zijn. Bouillon, wortels, aardappelen, piment en laurier ook in de pan doen: aan de kook brengen. Op een laag vuur afgedekt 45 minuten laten sudderen tot de kip mals is. Prei en pompoen toevoegen en 15 minuten laten sudderen. Laurier verwijderen, peper en zure room erdoor roeren en 1 minuut verwarmen. Serveren met een pasta of knapperig brood. Let op: Was de gesneden prei grondig in warm water om het zand weg te spoelen. Kook de prei niet te lang, anders wordt hij zacht en vormloos.

Allergenen Informatie

Voor dit boerenkipschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven