Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese kool met kip recept
Chinese kool met kip recept

Chinese kool met kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook in een grote pan de kip in ruim water met bouquet garni en peper en zout Snijd de chinese kool in dunne repen. Kook de mihoen volgens gebruiksaanwijzing. Neem de kip uit de bouillon. Zeef de bouillon en haal het vlees van de botten, maar laat het in mooie grove stukken. Leg onderin de glazen schaal de mihoen, daarop de Chinese kool en tot slot de kip. Schenk er zoveel bouillon op dat alles onder staat. Zet de schaal op tafel en met een grote lepel schep je van onderaf, zodat je zowel mihoen, kool als kip hebt. Gebruik eventueel in plaats van borden koppen en stokjes in plaats van bestek. Geef er zoete en zoute ketjap bij, die iedereen naar smaak kan toevoegen

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chinese kool met kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven