Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroenkip recept
Citroenkip recept

Citroenkip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sla de kipfilets iets platter en bestrooi ze met zout. Pel de knoflook en pers hem boven het citroensap in een kommetje uit. Bestrijk de kipfilets met het citroen-knoflookmengsel en laat het goed intrekken. Klop de eieren los in een diep bord. Strooi de bloem in een diep bord. Haal de kipfilets door de bloem en daarna door het eimengsel. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de gepaneerde citroenkippetjes op half hoog vuur 5 minuten per kant. En laat ze vervolgens op laag vuur 5 minuten garen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit citroenkip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven