Allergie informatie: Citroenkip uit de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram bloem
- 2 theelepels zout
- 0,5 theelepel peper
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 2 kippen, ieder 1,25 kg
- 185 gram boter
- 2 citroenen, in schijfjes
- voor de saus:
- 1 eetlepel sojasaus (zoet)
- 1 theelepel peper
- 125 milliliter olijfolie
- 125 milliliter citroensap
- 1 eetlepel geraspte citroenschil
- 2 uitgeperste knoflookteentjes
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Crostini's
Met stokbrood, olijfolie en peper uit Italie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - loez89 - In de oven gebakken aardappelen
Met aardappelen, sjalotten en olijfolie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - bloemen
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Citroenkip uit de oven
- Allergieen informatie