Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Congolese kip recept
Congolese kip recept

Congolese kip


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Laat boter smelten en braad de stukken kip aan alle kanten. Kruid met beetje peper en zout. Voeg de pilipili en de kerriepoeder toe als ook de kaneel. Zet alles op een klein vuurtje. Schil de appels en snijd in kleine stukjes, De uien pellen en ook in blokjes snijden. Voeg dit alles samen toe aan de kip met de tomatenpuree en het laurierblad. Dit alles overgieten met 200 mililiter water en alles laten sudderen tot de kip gaar is. Bind dan de saus met de maisbloem en roer de room door de bereiding.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit congolese kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven