Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Coq au vin


Ingrediënten


Bereidingswijze


Braad de stukken kip aan in wat boter. Haal ze uit de pan en smoor er de uitjes en het spek in. Voeg nu de champignons en de knoflook toe. Leg de stukken kip terug in de pan. Flambeer het geheel met de cognac en blus het geheel af met de rode wijn. Voeg vervolgens peterselie, laurier en tijm toe Laat de kip in een uur zachjes garen op een laag vuur. Voor het serveren de kip uit de saus verwijderen, binden met de beurre maniť en de saus nog zachtjes 5 minuten door laten koken. Lekker met verse pasta.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit coq au vin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven