Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Duiveltjes vlees recept
Duiveltjes vlees recept

Duiveltjes vlees


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Marinade maken van nasi kruiden, ketjap, azijn, sambal en tomatenketchup. Hier in de in kleine stukjes gesneden kipfilet. 2 uur in koelkast plaatsen. Uien en champignons snijden en bakken. Na 5 minuten de kip en marinade erbij. 2 5 minuten laag vuur stoven. Van vuur de pindakaas en de niet geklopte room toevoeren en dit eten met rijst en komkommer er bij.

Allergenen Informatie

Voor dit duiveltjes vlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Duiveltjes vlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 7 recensies

  • Heerlijk om Je vingers er bij op te eten. Met wat zuur en kroepoek.
    Jolanda gaf dit recept op 6 maart 2015 5 uit 5 sterren
  • Is super lekker eet het vaak.
    Kevin gaf dit recept op 11 mei 2012 5 uit 5 sterren
  • Heerlijk! Je eet snel teveel zo lekker! Proberen... Succes!
    Tineke gaf dit recept op 11 maart 2012 5 uit 5 sterren
  • Dit recept is super lekker ik maak het al jaren klaar en ieder vind het heerlijk!
    Chris gaf dit recept op 2 januari 2012 5 uit 5 sterren
  • Dit recept is super lekker, ik maak het al jaren klaar en iedereen vind het heerlijk!
    Chris gaf dit recept op 2 januari 2012 5 uit 5 sterren
  • Wauw! Heerlijk. Als je dat proeft ... Ben je in de hemel!
    Anna gaf dit recept op 21 november 2011 5 uit 5 sterren
  • Ik heb dit recept ook van mijn slankclub en het is inderdaad heerlijk. Je kunt het ook makkelijk maken als je een keer eters krijgt. Het is niet zo'n allerdaags iets. Het bevat ook nog eens weinig kil... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 26 september 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven