Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eendenborst met lentegroenten en balsamicosaus recept
Eendenborst met lentegroenten en balsamicosaus recept

Eendenborst met lentegroenten en balsamicosaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak voor de saus de olie warm en bak daarin de ui, wortel en bleekselderij even aan. Doe er de fond bij en laat een halfuurtje trekken. Druk door een zeef en breng op smaak met zout, peper en eventueel nog wat balsamico. Snijd de vetkant van het vlees kruiselings in zonder het vlees te raken. Bak de eendenborst zachtjes op de vetzijde tot het vet mooi bruin en uitgebakken is (ongeveer 4 minuten). Draai om en bak nog een halve minuut aan de andere kant. Meng de groenten verdeel ze over 4 borden. Snijd het vlees in mooie dunne plakjes en leg als een waaier over de groenten. Giet de saus eroverheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit eendenborst met lentegroenten en balsamicosaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven