Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde kippenbouten recept
Gemarineerde kippenbouten recept

Gemarineerde kippenbouten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de kippenbouten met het vel naar beneden in een grillpan. Meng de twee soorten mosterd met rietsuiker, limoensapolijfolie en worcestersaus tot een marinade en bestrijk de kippenbouten ermee. Verwarm de grill voor en grill de bouten in 15 minuten bruin. Bestrijk de bouten halverwege met de marinade. Keer de bouten en besmeer ze met de rest van de marinade. Grill de bouten in 15 minuten bruin en gaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemarineerde kippenbouten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven