Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde tandoori-kip recept
Gemarineerde tandoori-kip recept

Gemarineerde tandoori-kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de stukken kip af onder koud stromend water, dep ze droog en leg ze naast elkaar in een grote schaal. Meng de tandori-pasta met de yoghurt en schep dit mengsel door de kip, laat de stukken kip afgedekt in de koelkast minstens 12 uur marineren. Verwarm de oven voor op 250 graden C. Bak de stukken kip (met de marinade) op een rooster met een braadslede eronder in ca. 30 minuten gaar en bestrijk ze geregeld met een beetje olie. Lekker met gekookte rijst en een gemengde salade met fruit.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemarineerde tandoori-kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven