Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde kipfilet recept
Gevulde kipfilet recept

Gevulde kipfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in de lengte in en smeer de binnenkant in met de smeerkaas. Maak een mengsel van de kruiden met champignons, de ui en vul hier de kipfilet mee. Bind de kip dicht met een touwtje of gebruik prikkers. Bestrooi de buitenkant met peper en zout. Bak de kip gaar. Doe op het bord de saus over de kip. In de jus is ook de smeerkaas erg lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde kipfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven