Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde kipfilet in Serrano ham recept
Gevulde kipfilet in Serrano ham recept

Gevulde kipfilet in Serrano ham


Ingrediënten


8

Bereidingswijze


Snijd de kipfilets in de lengte als een envelopje open. Pureer (of hak fijn) de basilicum samen met de knoflook, de sjalotjes en de olijfolie en maak het op smaak met zout en peper. Schep in elke filet 1⁄4 van deze vulling, druk ze dicht en bestrooi ze met zout en peper. Rol elke filet in een plak Serrano ham en leg de filets in een met olie ingesmeerde ovenschaal. Bak ze in ongeveer 30 minuten af in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Bedruip ze af en toe met wat olijfolie. Neem de filets uit de ovenschaal en houd ze op een bord warm onder aluminiumfolie. Giet de wijn en de bouillon op het bakvet van de ovenschaal, roer de aanbaksels goed los en giet het bakvocht door een zeef in een pan. Laat het tot de helft inkoken en klop de boter er in beetjes door. Maak het op smaak met zout en peper. Haal de aluminiumfolie van het bord en maak het geheel af met de saus en eventueel de ratatouille.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde kipfilet in serrano ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven