Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde kipfilet met opgebakken aardappels en spruiten recept
Gevulde kipfilet met opgebakken aardappels en spruiten recept

Gevulde kipfilet met opgebakken aardappels en spruiten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit olie in een pan.
Bak opbakaardappels in circa 10 minuten goudgeel.
Schep regelmatig om.
Snijd de kipfilets overdwars open.
Maak de ui schoon en snipper deze.
Maak de knoflook schoon en pers deze.
Snijd de bieslook fijn.
Meng in een kom de geraspte kaas met de ui, bieslook, knoflook en ei.
Kruid met zout en peper.
Wanneer de massa te vochtig is, roer er dan wat paneelmeel door.
Schep het mengsel in de kipfilets.
Maak dicht met een cocktailprikker.
Kruid de buitenkant van de kipfilets met zout en peper.
Verwarm een pan met olie.
Bak de kipfilets in circa 15 minuten gaar.
Maak de spruitjes schoon.
Kook de spruitjes in een pan met water en zout in circa 8 minuten beetgaar.
Giet de spruitjes af.
Was en droog de sla goed.
Pel het sjalotje en snijd fijn.
Meng het sjalotje met de honing, mosterd en azijn.
Breng op smaak met peper en zout.
Giet er een scheutje olijfolie bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde kipfilet met opgebakken aardappels en spruiten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven