Allergie informatie: Hete kip in rode saus (pittig)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kipkluifjes
- 100 gram boter of margarine
- 0,5 kilo uien
- 3 paprika's (rood, geel en groen)
- 1 potje (400 gram) kleine Parijse (hele) champignons
- 8 eetlepels ketjap
- 8 eetlepels ketchup
- 8 eetlepels azijn
- 8 eetlepels ketjap
- 8 eetlepels suiker
- 2 eetlepels sambal (sambal naar eigen smaak)
- 3 teentje knoflook
- 2 blikje tomatenpuree
- 3 teentjes Knoflook
- zout
- peper
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Hete kip in rode saus (pittig)
- Allergieen informatie