Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Jachtschotel recept
Jachtschotel recept

Jachtschotel


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe zout en peper op de runderlappen. Braad de runderlappen aan in de braadboter tot ze mooi bruin zijn. Runderlappen uit pan halen en braadboter blussen met water. Als deze weer goed warm is de runderlappen terug in de pan en zo lang mogelijk sudderen, hoe langer hoe lekkerder, op een laag vuur. Runderlappen uit pan halen en in blokjes snijden en weer in de pan doen. Uien schoonmaken en toevoegen aan de runderlappen. Appels schillen en in blokjes snijden en toevoegen aan de runderlappen. Rozijnen wellen, uitknijpen en toevoegen aan de runderlappen. Alles verwarmen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Lekker met aardappelpuree en rode kool uit de oven. Doe het vleesmengsel in een overvaste schaal, leg daar de rode kool op en dek af met de aardappelpuree. Voorzichtig met de jus! Zet de schaal ca. 30 minuten in een voorverwarmde oven op 150 graden C.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit jachtschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven