Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hollandse kip met bier en spek recept
Hollandse kip met bier en spek recept

Hollandse kip met bier en spek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boter verhitten in braadpan en de kip in ca 10 minuten bruin bakken. Kip uit de pan nemen en spek, prei en wortelen al omscheppend bakken in 7 min. Kip terug in de pan leggen. Bier en slagroom erbij schenken. Aan de kook brengen. Toevoegen champignons en nog 10 minuten laten stoven. Kip uit de pan nemen en de saus iets laten inkoken. Kip terug doen in de pan en de peterselie erover strooien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hollandse kip met bier en spek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven