Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indiase kip tandoori recept
Indiase kip tandoori recept

Indiase kip tandoori


Ingrediënten


8

Bereidingswijze


Doe de basmatirijst in een pan met ruim kokend water. Roer goed door en laat de rijst met de deksel op de pan op laag vuur 12 minuten zachtjes koken. Giet de rijst af en laat deze nog even met de deksel op de pan staan. Verhit olie of boter in een pan en bak hierin de kip goudbruin en gaar. Bak op het laatst de prei even mee. Voeg 300 mililiter water en de milde tandoori saus en breng dit al roerend aan de kook. Laat de saus onder af en toe roeren nog ca. 1 minuut zachtjes koken. Haal de pan van het vuur en roer de crème fraiche erdoor. Schep alvast op voor de kinderen en maak de overgebleven saus in de pan voor jezelf extra pittig met de tandoori spicemix. Roer de saus goed door en serveer samen met de basmatirijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indiase kip tandoori recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven