Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoen cordon-bleu met amandelkorstje recept
Kalkoen cordon-bleu met amandelkorstje recept

Kalkoen cordon-bleu met amandelkorstje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, was ze en snijd ze klein. Kook de aardappels in ruim water met wat zout in ca. 20 minuten gaar.
Dep de kalkoenschnitzels droog en snijd ze in. Vul elke schnitzel met 1 plak raclette en 2 plakken salami. Klop de eieren los. Meng de rozemarijn, het paneermeel en het amandelschaafsel. Breng de schnitzels op smaak met zout en peper. Wentel de schnitzels eerst door de bloem, dan in het ei en tenslotte door het paneermengsel.
Verhit 3 eetlepels bloem in een grote pan. Bak er de schnitzels in ca. 5 minuten per zijde goudbruin in.
Pel de uien en snijd ze in parten.
Verhit 2 eetlepels boter in een pan en fruit de ui erin. Voeg de doperwten en 4 eetlepels water toe en kook ca. 5 minuten op laag vuur. Breng op smaak met zout.
Giet de aardappels af. Voeg de melk en 2 eetlepels boter toe en stamp de aardappels tot puree. Breng op smaak met zout en nootmuskaat. Dien alles samen op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoen cordon-bleu met amandelkorstje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven