Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kalkoenfilet in kokoslimoensaus met witte rijst en broccoli


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een braadpan en bak de blokjes kalkoenfilet rondom bruin. Voeg het limoenrasp en de kokosmelk toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag en stoof de kalkoenfilet nog 1 5 minuten. Neem na 10 minuten de deksel van de pan en laat het stoofvocht tot de gewenste dikte inkoken. Voeg het limoensap en peper en zout naar smaak toe. Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steel in plakjes. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in weinig water met zout in 5 minuten beetgaar en giet af. Verdeel dan de rijst over 4 diepe borden en schep de kalkoen met de kokoslimoensaus erbij. Serveer met broccoli en eventueel een schijfje limoen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenfilet in kokoslimoensaus met witte rijst en broccoli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven