Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenfilet met mosterd en peperroomsaus recept
Kalkoenfilet met mosterd en peperroomsaus recept

Kalkoenfilet met mosterd en peperroomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruid de kalkoen en bak in de boter. 30 minuten zachtjes laten bakken. Haal de kalkoen uit de pan en houd deze warm. Doe in de boter de wisky en flambeer deze. Let op! De afzuigkap uitzetten en zorg dat je plaats hebt i.v.m. hoge vlammen. Roer er de mosterd en de ketchup door en als laatste de room. Tot slot nog de peperbolletjes erbij doen. Doe de saus over het vlees.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kalkoenfilet met mosterd en peperroomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven