Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenpannetje recept
Kalkoenpannetje recept

Kalkoenpannetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Pel en snipper de ui. Schil de wortels en snijd hem in dunne reepjes. Dep het vlees droog en snijd het in kleine blokjes. Verhit de olie. Bak het vlees aan. Bak de ui en de wortel kort mee. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Bestuif met de bloem en bak hem kort aan. Voeg 150 milliliter water, het bouillonblokje en de melk toe en breng aan de kook. Laat het geheel afgedekt ca. 10 minuten sudderen en laat de erwten 5 minuten meegaren. Was de peterselie, hak hem en voeg hem toe aan het kalkoenpannetje. Breng nogmaals op smaak en dien op met rijst.

Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenpannetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven