Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenreepjes in roomsaus recept
Kalkoenreepjes in roomsaus recept

Kalkoenreepjes in roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing. Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden. In braadpan boter verhitten en kalkoenreepjes 3 min. bakken. Voeg nu de champignons toe en bak deze 3 min. mee Strooi de bloem erover en laat het geheel 2 min. pruttelen. Room erbij schenken en goed roeren totdat een licht gebonden saus ontstaat. Verkruimel nu de kippenbouillontablet erboven en door de saus roeren. Saus 2 min. tegen de kook aanhouden. Tuinerwten (in magnetron) volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kalkoenreepjes in roomsaus op smaak brengen met zout en peper. Server de kalkoenreepjes met de rijst en tuinerwten. Tip: Ook andere rijstsoorten zijn mogelijk. Variatie: tuinbonen i.p. v. de erwten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenreepjes in roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven