Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kalkoenreepjes met mosterdaardappels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, was ze en snijd ze in stukken. Kook de aardappels in water met wat zout afgedekt in ca. 20 minuten. Maak de sugarsnaps schoon. Voeg de sugarsnaps en de erwten 5 minuten voor het eind van de kooktijd toe aan de aardappels. Laat alles uitlekken. Pel en snipper ondertussen de ui. Dep de kalkoenfilet droog en snijd hem in reepjes. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag. Bak het vlees daarin 5.5 minuten rondom. Breng op smaak met zout en peper en neem uit de pan. Fruit de ui in het bakvet. Roer 100 milliliter water, de melk, de mosterd en het bouillonblokje aan de kook. Bind de saus met de maizena en breng op smaak met zout en peper. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in vieren. Meng de radijsjes met de aardappels, de sugarsnaps en de erwten door de saus en verhit heel kort. Breng nogmaals op smaak en dien op met de kalkoenreepjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenreepjes met mosterdaardappels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven