Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenschnitzel met pindasaus recept
Kalkoenschnitzel met pindasaus recept

Kalkoenschnitzel met pindasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de ui en hak hem grof. Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten. Was de paprika en snijd hem klein. Was de tijm en ris de
blaadjes van de takjes.
Verhit 1 eetlepel olie, bak er de paprika en de ui in. Breng op smaak met zout en peper. Voeg ca. 350 ml water, de slagroom, de pindakaas en de pinda's toe. Breng aan de kook en kook afgedekt ca. 5 minuten op laag vuur.
Dep de schnitzels droog. Breng op smaak met zout en peper.
Verhit 2 eetlepels olie in een pan. Bak er de schnitzels ca. 3 minuten per zijde in.
Pureer de pindasaus met een staafmixer grof. Breng op smaak met peper en evt. zout. Bestrooi met tijm

Serveersuggesties

lekker met rijst en een komkommersalade

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenschnitzel met pindasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven