Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerrykip van het spit recept
Kerrykip van het spit recept

Kerrykip van het spit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de kip of kippen met koud water tot alle bloedresten weg zijn.
Laat het vel om de kip zitten.
Meng 100 milliliter olijfolie met de kerrie, zout, peper en de rasp van de hele citroen.
Kwast dit ruim over de kip of kippen overal tussen.
Maak een paar inkepingen in de citroen en spies aan het spit.
Rijg de kip aan het spit en breng de citroen en de tak rozemarijn in de karkasholte.
Laat de kip ongeveer 1 uur grillen.

Serveersuggesties

Serveer met rijst en wokgroente.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kerrykip van het spit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven