Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip gebakken in Indische kruiden recept
Kip gebakken in Indische kruiden recept

Kip gebakken in Indische kruiden


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak van alle kruiden, de olie, ketjap en de knoflook een boemboe.
Smeer hier de kop mee in en laat dit een paar uurtjes intrekken.
Verhit een koekpan of wok. Bak hier in de kip aan. Denk om verbranden. Dit gaat wat sneller door de marinade van de ketjap.
Wanneer het velletje bij de onderpoot los laat, is de kip gaar.

Serveersuggesties

Gebruik het bakvet voor de volgende dag. Roerbak hierin de al gaar gekookte spruitjes of maak van het kippenvet een jus. Voor een keertje erg lekker al is het wel vet. Zie voor de spruitjes bij "mijn recepten"

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kip gebakken in indische kruiden recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven