Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip gevuld met roomkaas en omwikkeld met bacon recept
Kip gevuld met roomkaas en omwikkeld met bacon recept

Kip gevuld met roomkaas en omwikkeld met bacon


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden.
Snijd de kipfilets doormidden, maak ze wat plat en bestrooi ze met kipkruiden (niet te veel want de bacon is ook al zout).
Meng de roomkaas met de gesnipperde ui en schep op elke afgeplatte kipfilet 1 eetlepel roomkaas.
Rol de stukken kip op en wikkel ze om met een plakje bacon. Zet ze vast met een prikker.
Leg de kip op een bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven ca. 30 graden gaar en krokant.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip gevuld met roomkaas en omwikkeld met bacon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven