Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
kip in pittige kerriesaus recept
kip in pittige kerriesaus recept

kip in pittige kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schep de kip met kerriepoeder, peper en zout naar smaak en 1 eetlepel olie door elkaar. Rooster de kiprepen onder een hete grill of op een grillplaat of in een koekepan mooi bruin en gaar. Bak de rostirondjes in 3 eetlepels van de olie aan beide kanten bruin, fruit de sjalot met de rode peper in de rest van de olie goudgeel en glazig. Voeg de melk toe en roer de sauspoeder erdoor. Breng de saus al roerend aan de kook en laat hem op een laag vuur even zachtjes doorkoken. chep de bosui erdoor. Serveer de kiprepen met de saus en de rostirondjes. Lekker met gestoofde chinese kool.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip in pittige kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven