Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip in romige paturainsaus recept
Kip in romige paturainsaus recept

Kip in romige paturainsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in stukjes van ongeveer 2 bij 2 cm. Maak een marinade van room en mosterd in een kleine hoeveelheid, meng de kip door de marinade en laat het een uur staan in de koelkast. Kook ondertussen de sperziebonen gaar. Snijd de champignons in plakjes en bak deze tot ze licht aangebruind zijn. De kip flink kruiden met kipkruiden. Bak deze tot ze gaar zijn. Doe de champignons en sperziebonen erbij. Roer deze goed door. Voeg dan driekwart flesje kookroom erbij en driekwart paturain. Laat dit even sudderen en u heeft en heerlijke romige kip met groenten en champignons. Garneer deze met bieslook of peterselie. Serveer dit met rijst of gebakken aardappels. (Wilt u dit gerecht snel klaarmaken kan dat natuurlijk ook, door de marinade niet in te laten trekken dat scheelt een hoop tijd).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip in romige paturainsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven