Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip in romige wijnsaus recept
Kip in romige wijnsaus recept

Kip in romige wijnsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de kip bruin volgens het standaardrecept. Voeg dan de wijn, de klein gesneden ui, de paprika in reepjes toe en stoof het geheel gedurende 50 minuten. Roer de bloem los met de room, de nootmuskaat de cayennepeper en een scheut wijn. Voeg dit toe en verwarm het gerecht nog ongeveer 10 minuten. Serveer hierbij spruitjes en gekookte aardappelen en serveer deze met fijngeknipte peterselie. Je kan de spruitjes natuurlijk ook vervangen voor een andere groente. Ook kun je in plaats van een hele kip kippenbouten gebruiken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip in romige wijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven