Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip kerrie champignons met rijst recept
Kip kerrie champignons met rijst recept

Kip kerrie champignons met rijst


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de kip in dobbelsteentjes en de champignons aan schijven. Doe de boter in de koekenpan en bak hier in de kipfilet goudgeel met toevoeging van peper en kerrie en een snufje zout. Schep de kip in een andere (hoge) pan waarin de twee blikken soep al in gedaan zijn. Bak in het resterende braadvocht met eventueel een klontje boter de champignons met kerrie, peper en weer een snufje zout licht bruin. (denk er om soep is ook al gezouten) En doe ze dan ook in de pan bij de rest van het mengsel soep en kip. En breng het geheel aan de kook . Temper het vuur (of warmtebron) en meng de kruidenkaas er door. Dien dit gerecht op met de rijst en de perziken of abrikozen uit blik of pot. (natuurlijk in een schaal gedaan. ) Smakelijk eten.

Allergenen Informatie

Voor dit kip kerrie champignons met rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven