Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip met boerenyoghurt en noten recept
Kip met boerenyoghurt en noten recept

Kip met boerenyoghurt en noten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de kippenbouten met peper en zout en leg zo in een ovenschaal. Gaar de kippenbouten in een oven van 180 graden C. in ongeveer 25 minuten. Snijd de noten in grove stukken en vak deze goudbruin in een droge koekenpan. Pluk de blaadjes van basilicum, kervel, munt en snijd de bieslook in kleine stukjes. Vermeng de kippenbouillon met de yoghurt en citroensap. Verwarm de yoghurtsuas licht, blijf roeren anders gaat het schiften. Leg de kippenbouten op de (verwarmde) borden. Vermeng de noten met de verse kruiden, rangschik dit ook op de borden. Lepel de saus over de kruiden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip met boerenyoghurt en noten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven